prawnik18 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam, mam zamiar na stałe zamocować CB w Tyranku 2. Gdzie zazwyczaj mocujecie CB. Chciałem dodać, że mój nadajnik jest dość duży (President Jackson II). W poprzednich moich autach, bez poroblemu mieścił się na tunelu środkowym po stronie pasażera, trochę do przodu od lewarka zmiany biegów. W Terrano nie ma tyle miejsca... Co doradzacie ? Pzdr. p18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heban Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 przylaczam sie do pytania , ja u siebie wsadzilem radi bez stalego montazu w ta pulke przy lewarkach zm bieg ale co w jade na jakas nierownosc to kurna wypada tez mam duze radio alan plus multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość albanor Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 przylaczam sie do pytania , ja u siebie wsadzilem radi bez stalego montazu w ta pulke przy lewarkach zm bieg ale co w jade na jakas nierownosc to kurna wypada tez mam duze radio alan plus multi Najlepiej kupić CB o wymiarach zwykłego radia i zamontować je w schowku na dokumenty na samym dole w środkowej konsoli. Trzeba wtedy odciąć tylną część schowka i poprzecinać go w czterech rogach (wzdłuż). Naprawdę bardzo fajnie wygląda.Ja zamontowałem CB Yosan EXCALIBUR i jest SUPER wygląda jak montowane oryginalnie."schowek bardzo łatwo się wypina, trzeba pociągnąć) Jeśli ktoś potrzebuje zdjęć to piszcie-wkleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotokora Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 a montował ktoś w tym schowku presidenta harry III? gdzie i jak najlepiej upchnoć te radyjko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.