Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Zmieniarka

Gość m@rllok
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość m@rllok

Witam Moze ktos juz podpinal taka zmieniarke pod radio w Almerce 2000r chodzi mi o koncowke czy bedzie pasowac bez dodatkowych przejsciowek Chcialbym sie upewnic mimo ze zmien.jest z Nissana 8)

No teraz już wiemy o co chodzi. To typowa zmieniarką Nissana montowana w kokpit w np. Almerkach - zaraz pod sterowanie klimy (tam gdzie jest mały schowek). Jeśli nie masz w komplecie kabli to czeka Ciebie zakup w ASO. Kosztu nie znam.

Gość vqsoft1
Witam Moze ktos juz podpinal taka zmieniarke pod radio w Almerce 2000r chodzi mi o koncowke czy bedzie pasowac bez dodatkowych przejsciowek Chcialbym sie upewnic mimo ze zmien.jest z Nissana 8)

nie ominie cie zakup krótkiej wiazki ok 180 pln w aso.

Gość kuleszka

Potwierdzam - koszt ok. 200zł tego kabelka/przejściówki...

Dodatkowo - czeka cię rozkodowanie zmieniarki. Te ustrojstwo koduje się pierwszy raz do radia z jakim współpracuje i potem jak zmieniasz sprzęt....d*pa!

Wiem - bo sam przechodziłem tą drogę!

Gość m@rllok

Siema a wiec dam se na luz bo gosciu sprzedaje sama zmieniarke kable zostawia sobie no a jeszcze jak mam sie bawic w te kody to daruje sobie komplikacji.A propo kodow moze wiecie gdzie powinienem miec zapisane kody do mojego radia bo auto mam z niemiec i papiery sa po niemiecku a jakos nie zucilo mi sie w oczy jak je przeglondalem zebym te kody gdzies tam mial odnotowane osobno. Pozdrowionka 8)

Czeka Ciebie wizyta w ASO. Musisz wymontować radio, przejechać sie do nich, no i chyba ładnie uśmiechnąć. Z numeru seryjnego radia oni ustalą kod do radia. Przynajmniej tak robią w ASO w Olsztynie.

Gość vqsoft1
Czeka Ciebie wizyta w ASO. Musisz wymontować radio, przejechać sie do nich, no i chyba ładnie uśmiechnąć. Z numeru seryjnego radia oni ustalą kod do radia. Przynajmniej tak robią w ASO w Olsztynie.

tia ale sa w siecie programiki co tez to robia :)

Gość m@rllok

No to zescie mnie pocieszyli ale cale szczescie ze sie da to rozkodowac jak by co.No ale czego sie nieda zrobic mozna powiedziec ze prawie wszystko.Dziekowa 8) [/img]