Gość m@rllok Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Witam Moze ktos juz podpinal taka zmieniarke pod radio w Almerce 2000r chodzi mi o koncowke czy bedzie pasowac bez dodatkowych przejsciowek Chcialbym sie upewnic mimo ze zmien.jest z Nissana 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Sorki zpomnialem podac link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56891446 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Napisz dokładnie jaka masz zmieniarką. A wtedy spróbujemy pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Cze wlasnie chodzi mi o ta ktora jest na alegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56891446 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 No teraz już wiemy o co chodzi. To typowa zmieniarką Nissana montowana w kokpit w np. Almerkach - zaraz pod sterowanie klimy (tam gdzie jest mały schowek). Jeśli nie masz w komplecie kabli to czeka Ciebie zakup w ASO. Kosztu nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Ok Wiec sie dowiem u wlasciciela zmieniarki czy ma do niej w komplecie kable Dzieki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Witam Moze ktos juz podpinal taka zmieniarke pod radio w Almerce 2000r chodzi mi o koncowke czy bedzie pasowac bez dodatkowych przejsciowek Chcialbym sie upewnic mimo ze zmien.jest z Nissana 8) nie ominie cie zakup krótkiej wiazki ok 180 pln w aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuleszka Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Potwierdzam - koszt ok. 200zł tego kabelka/przejściówki... Dodatkowo - czeka cię rozkodowanie zmieniarki. Te ustrojstwo koduje się pierwszy raz do radia z jakim współpracuje i potem jak zmieniasz sprzęt....d*pa! Wiem - bo sam przechodziłem tą drogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Siema a wiec dam se na luz bo gosciu sprzedaje sama zmieniarke kable zostawia sobie no a jeszcze jak mam sie bawic w te kody to daruje sobie komplikacji.A propo kodow moze wiecie gdzie powinienem miec zapisane kody do mojego radia bo auto mam z niemiec i papiery sa po niemiecku a jakos nie zucilo mi sie w oczy jak je przeglondalem zebym te kody gdzies tam mial odnotowane osobno. Pozdrowionka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 kody Niemiec powienien miec w głowie:) w związkuz czym i tak czeka Cię rozkodowywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Czeka Ciebie wizyta w ASO. Musisz wymontować radio, przejechać sie do nich, no i chyba ładnie uśmiechnąć. Z numeru seryjnego radia oni ustalą kod do radia. Przynajmniej tak robią w ASO w Olsztynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Czeka Ciebie wizyta w ASO. Musisz wymontować radio, przejechać sie do nich, no i chyba ładnie uśmiechnąć. Z numeru seryjnego radia oni ustalą kod do radia. Przynajmniej tak robią w ASO w Olsztynie. tia ale sa w siecie programiki co tez to robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 No to zescie mnie pocieszyli ale cale szczescie ze sie da to rozkodowac jak by co.No ale czego sie nieda zrobic mozna powiedziec ze prawie wszystko.Dziekowa 8) [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi