Blind.One Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam, moja maxima znow jest unieruchomiona. Tym razem poszedl rozrusznik. Skad (poza ASO) taki dostac? Na allegro jest jeden, ale boje sie brac, bo uzywany i nie wiem ile podziala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Nie lepiej Ci go wymontować i dać do regeneracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Oddaj do regeneracji, nowy zakupiony w Polsce jest również regenerowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind.One Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Według mechanika, który go wymontował rozrusznik nie nadaje się niestety do regeneracji. Z perspektywy czasu muszę stwierdzić, że maxima (przynajmniej tyloletnia) jest nader awaryjnym autem Pozdrawiam wszystkich użytkowników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ostatnio miałem ten sam problem i oddałem rozrusznik do regeneracji. usterka u mnie polegała na zacinaniu sie . Po regeneracji smiga az milo odpala na dotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Jeśli nie nadaje się to polecam Bendix. Kupowałem u nich różne części i nie było kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Jeśli nie nadaje się to polecam Bendix. Kupowałem u nich różne części i nie było kłopotów. . jezeli bedziesz mial taka potrzebe to mozemy sie zgadac i oddam do kolegi ktory sie tym zajmuje i ci to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 takie rzeczy robimy na porządku dziennym, nic nadzwyczajnego. Po prostu trzeba rozebrać, sprawdzić co trzeba wymienić, wyczyścisz dokładnie i złożyć. Ot cała filozofia. I tyczy się to każdego auta - Maxima nie jest żadnym wyjątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 dokładnie umiejscowienie jest takie ze przeciekajacy wąż od nagrzewnicy lub inny zawala rozrusznik i pył ze szczotek zmienia sie w glut i różne cuda BENDIX w krakowie robi wsio i ładnie mare altków zrobione u nich ,,, no i szczotki do SR20 u nich kosztują coś ok 50 zł reszta raczej powinna być ok no chyba ze zesmaliło wirnik czy coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind.One Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Wedlug mojego mechanika cos w rozruszniku bylo przepalone i nie bylo szans na regeneracje. Jako, ze nie moglem dlugo czekac kupilem na allegro uzywany. Mam nadzieje, ze troche wytrzyma. Na niemeickim ebay-u znalazlem nowe za 75 €. Niestety nie podaja producenta. Auto idzie do sprzedania, bo zbyt duzo juz mnie kosztowalo i nie mozna polegac na jego nizawodnosci. Jeszcze raz dziekuje za wszelkie porady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi