Gość 1234567890 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Czy ktoś ma schemat ustawienia rozrządu nissan navara D22 silnik 2.5 Di YD 25. jak macie to szybko mi wyślijcie.Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekbrzoz Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam ja równiez jestem nowy i podlanczam sie do tematu potrzebuje schematu ustawienia łancuszka na znaki w tym samym silniku co kolega jesli ktos ma dane na ten temat to prosilbym o szybkie odpowiedzi z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekbrzoz Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Zgory dzieki zalatwilem sobie wczesniej schemat ale widze ze ten kolegi jest taki sam takze wszystko spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.