Gość damianek2304 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 witam mam pytanko czy wymieniając przegub odrazu lepiej wymienić dwa czy narazie tylko jeden dodam tylko że jeden mi nawalił. i mam prośbę jeśli ktoś wymieniał taki przegub aby opisał co się po kolei robi przy wymianie . jaki może być koszt takiego przegubu? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ToMiPlis Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Zależy jaki był powód strzelenia przegubu, jak zatarcie przez pękniętą osłonę to nie ma sensu inwestować w drugi. Jeżeli się zużył przez jakiś mega przebieg to zapewne drugi da za jakiś czas o sobie znać bo pracują w podobnych warunkach. Ja bym wymieniał jeden, w sumie jak dasz radę zdjąć pod samochodem to jest to niezależna robota pomiędzy stronami. Opis zdjęcia przegubu jest tutaj link, tylko ze zdjęciem półosi co się wiąże ze spuszczeniem oleju ze skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ściągałem koło i patrzyłem guma pęknięta. przy skręcaniu bardzo hałasuje. jakiej marki przegub polecacie : statnium za 74zł czy GSP za 110zł czy SAMKO za 150zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bociexxx Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 wiesz co wydaje mi sie ze to i tak jest walone na jednych podzespołach albo nawet w jednych fabrykach...., wiec wedlug mnie bierz najtanszy i tyle , albo płać za marke.. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.