Gość arlandia Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ja posiadam oryginalną matę do QQ+2 do wersji z 2010r. i obecnie mam ją do sprzedania, poniewaz w ogóle nie pasuje do wersji ciężarowej. Mata nigdy nie była uzywana. Mata tzw.mięka, która składa się z dwóch części, które są połączone na rzepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 jaka cena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arlandia Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 jaka cena ? 199,00 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 199,00 zł jeżeli ta cena zawiera koszt przesyłki to jestem zdecydowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arlandia Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 jeżeli ta cena zawiera koszt przesyłki to jestem zdecydowany Niektualne. Sprzedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Niektualne. Sprzedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.