Gość adr7 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) a już ci mówię to tak samo diesel, a jak byś czytał uważnie to byś wiedział że podałem to jako ciekawostke ehhhh szkoda słów... Edytowane 14 Września 2010 przez adr7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmark Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 a już ci mówię to tak samo diesel, a jak byś czytał uważnie to byś wiedział że podałem to jako ciekawostke ehhhh szkoda słów... Panowie spokojnie niech każdy jezdzi na czym chce jego samochodzik i tyle Ja mam zalany do swojego Castrol Magnetic 5w40 i nic sie nie dzieje wymieniałem olej w serwisie Nissana w Niemczech na taki sam i powiedzieli mi ze to bardzo dobry olej do tej maszyny pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek (L) Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Podepne sie pod temat. Mam nissana Almere n16 2000 r. 1,5 benzyna. Jakieś 5 tysiecy temu wymieniłem olej na 5w-50. Mechanik powiedział ze taki bedzie ok. Silnik ma przebieg niewielki bo na ten moment 80 000 stąd taki olej. Tyle ze ostatnio przy jakichs tam chłodach silnik zaczął mi pracowac cos głosniej. Taki olej jest dopuszczalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Jakieś 5 tysiecy temu wymieniłem olej na 5w-50. Mechanik powiedział ze taki bedzie ok. Taki olej jest dopuszczalny? to jest dobry olej, można takiego używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi