Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

problem chyba sprzeglo

Gość symbio

Rekomendowane odpowiedzi

hej.jestem tu nowy..mam micre 98r od 3 miesiecy,,,,dzisiaj nagle po wycofaniu z parkingu chcialem zmienic bieg na jedynke-a tu nagle zgrzyt(zadnego biegu nie moge wbic przy wlonczonym silniku,przy wylonczonym jest ok.wchodza)dodam ze linka od sprzegla jest ok.i teraz moje pytanie czy to cos z tarcza sie stalo....dodam ze nagle mam dosc luzny lewarek bieguw.....dziekuje za jakas pomoc

hej.jestem tu nowy..mam micre 98r od 3 miesiecy,,,,dzisiaj nagle po wycofaniu z parkingu chcialem zmienic bieg na jedynke-a tu nagle zgrzyt(zadnego biegu nie moge wbic przy wlonczonym silniku,przy wylonczonym jest ok.wchodza)dodam ze linka od sprzegla jest ok.i teraz moje pytanie czy to cos z tarcza sie stalo....dodam ze nagle mam dosc luzny lewarek bieguw.....dziekuje za jakas pomoc

Spróbuj odpalić samochód mając wrzucony pierwszy bieg i wciśnięte sprzęgło. Jeśli samochód ruszy to znaczy że sprzęgło nie wysprzęgla do końca i morze się skończyć tylko na podciągnięciu linki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...