Gość symbio Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 hej.jestem tu nowy..mam micre 98r od 3 miesiecy,,,,dzisiaj nagle po wycofaniu z parkingu chcialem zmienic bieg na jedynke-a tu nagle zgrzyt(zadnego biegu nie moge wbic przy wlonczonym silniku,przy wylonczonym jest ok.wchodza)dodam ze linka od sprzegla jest ok.i teraz moje pytanie czy to cos z tarcza sie stalo....dodam ze nagle mam dosc luzny lewarek bieguw.....dziekuje za jakas pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekwlkp Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 hej.jestem tu nowy..mam micre 98r od 3 miesiecy,,,,dzisiaj nagle po wycofaniu z parkingu chcialem zmienic bieg na jedynke-a tu nagle zgrzyt(zadnego biegu nie moge wbic przy wlonczonym silniku,przy wylonczonym jest ok.wchodza)dodam ze linka od sprzegla jest ok.i teraz moje pytanie czy to cos z tarcza sie stalo....dodam ze nagle mam dosc luzny lewarek bieguw.....dziekuje za jakas pomoc Spróbuj odpalić samochód mając wrzucony pierwszy bieg i wciśnięte sprzęgło. Jeśli samochód ruszy to znaczy że sprzęgło nie wysprzęgla do końca i morze się skończyć tylko na podciągnięciu linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość symbio Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 rusza,ale podciagniecie linki nic nie dalo....chyba docisk padl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Docisk padł, dokładnie taki objaw miałem w Maluchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.