Gość seba1975 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam. Jestem "nowy", posiadam patrola z 2002 wykryłem ostatnio luz w pionie na kołach [piastach] przednich.Czy to normalne? Druga usterka to spore bicie na kole kierownicy w zakresie 70-85km/h. Może te rzeczy są ze sobą powiązane? Proszę o pomoc, za co z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Normalny objaw eksploatacji ... musisz skasować luz na łożyskach ... dla fachowca parę min roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba1975 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Normalny objaw eksploatacji ... musisz skasować luz na łożyskach ... dla fachowca parę min roboty Dzięki,a możesz w skrócie napisać jak to się rególuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dzięki,a możesz w skrócie napisać jak to się rególuje. Mogę napisać ale nic Ci to nie da ... podjedź do fachowca , za lekko dokręcisz luz pozostanie , za mocno ... ugotujesz łożysko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba1975 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Mogę napisać ale nic Ci to nie da ... podjedź do fachowca , za lekko dokręcisz luz pozostanie , za mocno ... ugotujesz łożysko Dzięki tak zrobie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.