Gość mhor Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam, Pojawił mi się następujący problem w nissanie note: ze stacyjki wystaje metalowy element i nie można włożyć kluczyka. Wygląda to na coś co wysunęło się ze stacyjki. Czy ktoś z Kolegów miał może problem z zablokowaniem wkładania kluczyka do stacyjki? Z góry dziękuję za pomoc. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester15.30 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam, Pojawił mi się następujący problem w nissanie note: ze stacyjki wystaje metalowy element i nie można włożyć kluczyka. Wygląda to na coś co wysunęło się ze stacyjki. Czy ktoś z Kolegów miał może problem z zablokowaniem wkładania kluczyka do stacyjki? Z góry dziękuję za pomoc. Marek Sprawdź czy czasem inny użytkownik nie próbował włożyć innego kluczyka lub odpalić wytrychem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notek-a Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nie wiem czy ktoś miał taki problem jak Ty, ale poczytaj tu - też problem ze stacyjką, tylko inny: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/68002-stacyjka-dziwne-zachowanie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Coś się dzieje z "wkładem" stacyjki. W sumie to możliwe, że ktoś próbował coś majstrować przy Twojej stacyjce. Nic za bardzo nie można we własnym zakresie zrobić. Podejrzewam, że będzie konieczność wymiany stacyjki, choć zdarzają się przypadki, że stacyjkę udaje się naprawić. Tak czy siak, jest to operacja dla kogoś, kto się na tym zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.