Gość Tofu Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 jako że swapowałem silnik i potem skrzynie i 1 raz wymieniany był simering(strona silnik skrzynia pod sprzęgło) bo podobno już zaczynał puszczać i po 5 tysiach jazda ze skrzynią i już ta sama diagnoza teraz pytanie choć tej 1 wszej wymiany nie jestem pewny to teraz po przejechaniu 22000 km simering poleciał i to grubo bo leje z łączenia silnika i skrzyni i ubytki oleju ,,, sim kupiony w IC mają tylko jeden w ofercie nie pamiętam jaka to firma może ktoś coś doradzić bo mi klocki więcej wytrzymały niż to ,,,a co 20kkm wyciągać skrzynie (koszt) i zmiana gówna za 30 zł jest wku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 lukałem i widać że to łączenie ale zastanawiam sie czy nie leje z 1 wszej miski i przecieka na dół na łączenie ,,,taka werska optymistyczna bo robiony rozrząd i może mechanik za Free to będzie dłubał ,,silnik 160kkm simernig 22tys ..z IC coprawda ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.