Gość debeo Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Podcieka mi z górnej osłony rozrządu (przynajmniej ja to tak nazywam, w załączeniu zaznaczone o co mi chodzi). W sklepie mi powiedzieli, że tam nie ma uszczelki. Zanim się zabiorę za rozebranie, przeczyszczenie i silikonowanie chciałem się upewnić czy tam na pewno nic nie ma. Doświadczonych rozbieraniem proszę o radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 tam nie ma uszczelki. silikon, kup silikon w sklepie motoryzacyjnym, nie czerwony tylko taki szary, zeby odkrecic jedna srubkę musisz wykrecic poduszkę silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość debeo Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ok, będę działał. Ten szary silikon to z aluminium? Nie wiem co to zmienia, mam na składzie tylko "czerwony standard" w czarnej wersji kolorystycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motest Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ok, będę działał. Ten szary silikon to z aluminium? Nie wiem co to zmienia, mam na składzie tylko "czerwony standard" w czarnej wersji kolorystycznej. Ja też mam zwykłym (w sensie tym "czerwony standard" w wersji czarnej;) silikonem pociągnięte. Ale 3 podejścia do tematu, bo za każdym razem jeszcze się coś przedostawało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.