Gość malakaih Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam! Szukam i nigdzie nie mogę trafić na belkę tylnego zawieszenie do k11 z mocowaniem na tarcze. Może komuś się gdzieś wala niepotrzebna? Ewentualnie orientujecie się czy możliwe jest zamontowanie belki z wersji bębnowej do wersji z tarczami - nie chcę robić konwersji, potrzbuję samej belki, bez hamulców - mam k11 Super S, tyle że niestety tylna belka uległa uszkodzaniu.. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam! Szukam i nigdzie nie mogę trafić na belkę tylnego zawieszenie do k11 z mocowaniem na tarcze. Może komuś się gdzieś wala niepotrzebna? Ewentualnie orientujecie się czy możliwe jest zamontowanie belki z wersji bębnowej do wersji z tarczami - nie chcę robić konwersji, potrzbuję samej belki, bez hamulców - mam k11 Super S, tyle że niestety tylna belka uległa uszkodzaniu.. Dzięki! Będzie pasować , będzie trzeba pokombinowąc z przewodami hamulcowymi i z linka hamulca ręcznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Wtrącę tylko przez ciekawość, bo kupiłem Super S z 1994 roku kilka tygodni temu, ale jeszcze jej nie przeanalizowałem dogłębnie. I moje pytanie brzmi, czy moja Super S też ma tarcze z tyłu...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Wtrącę tylko przez ciekawość, bo kupiłem Super S z 1994 roku kilka tygodni temu, ale jeszcze jej nie przeanalizowałem dogłębnie. I moje pytanie brzmi, czy moja Super S też ma tarcze z tyłu...? Tak , dodatkowo jeśli nic nie gmerane było to jest fajna półka z głośnikami w standardzie, wszysstko w kolorze nadwozia , i halogeny z przodu Ciekawostką jest fakt ze Super S widziałem póki co tylko w rocznikach 1994 Świetne to było autko godne polecenia ! gratuluje zakupu , bo jesli kupiłeś autko które nie ma korozji będziesz zadowolony . To są praktycznie bezawaryjne auta o bardzo prostej konstrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Pólka z głośnikami jest, ale niewykorzystana, bo żona nie potrzebuje radia na dojazdy do pracy 3 km w jedną stronę :-) Ale już np. elektryczne szyby czy szyberdach to używa :-) i zadowolona z gadżetów. Muszę tylko centralny zamek podpiąć do alarmu z pilota i będzie cacy :-) Co do bezawaryjności, to właśnie pracuję nad tematem gaśnięcia/przygasania gdy silnik się zagrzeje. Wygląda mi to na problemy z automatycznym ssaniem. Póki co, wymieniłem filterek paliwa (ten pod maską - są jakieś inne???) ale najchętniej to bym podpiął Micratora pod komputer aby wyświetlił kody ewentualnych błędów, to znacznie zawęziłoby obszar poszukiwań przyczyny takiego zachowania (jak się rozgrzeje, to czasem, ale nie za każdym razem, złapie zmułę przy przyspieszaniu jakby paliwa brakło...). Mam nadzieję że to nic poważnego. Ale, ale... trochę zaśmieciłem temat. Jak się nie uporam z usterką, założę nowy wątek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Pólka z głośnikami jest, ale niewykorzystana, bo żona nie potrzebuje radia na dojazdy do pracy 3 km w jedną stronę :-) Ale już np. elektryczne szyby czy szyberdach to używa :-) i zadowolona z gadżetów. Muszę tylko centralny zamek podpiąć do alarmu z pilota i będzie cacy :-) Co do bezawaryjności, to właśnie pracuję nad tematem gaśnięcia/przygasania gdy silnik się zagrzeje. Wygląda mi to na problemy z automatycznym ssaniem. Póki co, wymieniłem filterek paliwa (ten pod maską - są jakieś inne???) ale najchętniej to bym podpiął Micratora pod komputer aby wyświetlił kody ewentualnych błędów, to znacznie zawęziłoby obszar poszukiwań przyczyny takiego zachowania (jak się rozgrzeje, to czasem, ale nie za każdym razem, złapie zmułę przy przyspieszaniu jakby paliwa brakło...). Mam nadzieję że to nic poważnego. Ale, ale... trochę zaśmieciłem temat. Jak się nie uporam z usterką, założę nowy wątek. Pozdrawiam. Sprawdzałeś świece i kable , oraz nagar pod kopułką ? Z szyberdachem to ciekawe przygopdy miałem , na auto myjni była powódź , leciało wszystkimi szparami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Żeby dalej nie zaśmiecać, problem gaśnięcia/przygasania auta kontynuuję w nowym wątku: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/69482-k11-pekniety-kolektor-wydechowy-13-super-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.