sauron Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam. Pierwszy raz będę wymieniał świece w mojej Primerce ( P11 2,0 TD ). Proszę Was o poradę, jakiej firmy wybrać świece ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 no chyba na NGK nikt nie narzeka widziałem takie po 30-40 zł ......za sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauron Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 NGK to jedne z droższych a co sadzisz Tofu o HKT lub Denso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 co do żarowych to nie mam opini bo kuzyn ma dizlaka ale akurat nie wymienial bo mu pali od szczała ... co do porówniania NGK to trudno wyczuć bo zmieniłem z jakiś 4 elektrodowych boschów na DENSO i różnica była na + teraz mam jakieś 3 elektrodowe NGK i też jest ok choć może na denso lepiej odpalał ..po 1 obrocie wału szczał w rozrusznik ,,, wiec firmy obie Japan wiec cenowo dałem tyle samo co za NGK wiec i jakościowo będzie ok ,,,Denso mi polecił koleś ze sklepu co miał P12 a wcześniej hondziawki i mówił ze mu sie ładniej wkręcał na Denso niż Ngk .... ale złego słowa o Ngk nie miał ,,, podpieram sie benzyną bo o żarówkach nie wiem ,.. powiem tak napewno będą działać lepiej jak stare ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam. Pierwszy raz będę wymieniał świece w mojej Primerce ( P11 2,0 TD ). Proszę Was o poradę, jakiej firmy wybrać świece ? Wybierz DENSO lub ewentualnie NGK.Nie patrz na cenę tylko na jakośc produktu.Tylko tych 2 producentów (no może jeszcze BERU) ma dobre świece żarowe.Reszta to towar o 1 lub kilka klas niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 lukaj allegro bo jakąś promocje na denso widziałem po 25 zł chyba ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A jakie macie zdanie na temat firmy Iskra? ja nie chce kupowac bo pali mi dobrze tak pytam z ciekawosci. wiem ze NGK śa jedne z lepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianio Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 temat o swiecach zarowych http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/13260-wiece-arowe-w-cd20t/page__p__141556__hl__%C5%9Bwiece%20%C5%BCarowe__fromsearch__1#entry141556 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.