muchamati2 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam mam putanie czy w oryginalnym radiu w tino jest wyjscie rca?? Bo chciałm podpiac suba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Miałem kaseciaka i patrzyłem wczoraj. Nie ma wyjść RCA. Są tylko cztery kostki w których podejrzewam może być wyjście audio. Trzeba sprawdzić w schemacie odtwarzacza. Poszukaj czegoś takiego jak pin out nissan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 muchamati2 ?! A Tyś to się jeszcze nie postarał o serwisówkę, albo o anglojęzyczne "sam naprawiam - Almera TINO"? Tosz tam (w serwisówce) masz cały schemat AUDIO, i tylko numerki wyjść na podzespołach. Wprawdzie w serwisówce schemat jest dla opcji z LCD i climatronikiem, jednak myślę, że w pozostałych wersjach wyposażenia bedzie podobnie, a to już pewnie możnaby sprawdzić we wspomnianym "sam naprawiam...", lub może w jakiejś serwisówce sprzed 2003r (o ile takowa istnieje i ma zapisy dotyczące AUDIO bez LCD i climatronika). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 tzn. Że mozna przerobic radyjko oryginalne tak żeby było wyjscie rca?? bo nie chce go wywalac, głosniki tez dobrze graja tylko suba brakuje a nie wiem jak podłaczyc wzmacniacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 muchamati2, a jakie Ty masz wyposażenie? Jak pomnę to chyba nie masz LCD i climatronica?! No to cięzko mi sie wypowiedzieć w konkretach, bo ja akuratnie mam i LCD i climatronika, i jak spojrzałem w schemat to nnie ma na niam modułu z opisem "RADIO", mam za to jednostkę "AUDIO UNIT" i tu na wyjściach 5 -12 siedzą głosniki. Jak podejrzewam, u mnie pewnie radio siedzi wmontowane w "AUDIO UNIT"?! Może ktoś dobierał się/albo ma schematy wersji "uboższej" i Cię poratuje. Jeżeli u Ciebie radio występuje "samodzielnie" (w co wątpię), i puszcza sygnał po linii do wzmocnienia, to pewnie będziesz mógł sobie zmontować RCA - ale raczej myślę, że chcąc iść w tymkierunku to raczej potrzebny będzie Ci sprzęt niefabryczny. Ps. A tak swoją drogą sąsiad, to jak miałbyś wolną chwilę w okolicach południa w niedzielę 19/09/2010, to zapraszam do Płocka, na 12:00 na plac pod Teatr Dramatyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Wielkie dzieki za zaproszenie. Chetnie bym wpadł ale bede po weselu siostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.