Gość davvid1992 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam. Posiadam Nissana Primere 2.0 w benzynie z 1990r [P10]. Wczoraj chciałem zmienić diodę od alarmu (poprzedni właściciel auta podobno miał jakies spięcie i sie zepsuła), w pewnym czasie gdy sie z tym bawiłem zauważyłem że zgasło radio, jak sie później okazało również nie działaja światła awaryjne i auto nie reaguje na polecenia pilotem ( reszta elektroniki działa normalnie). Odpowiada za to jakis bezpiecznik czy cos w tym stylu? jak poradzić sobie z tym problemem? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 zrobiłeś zwarcie wiec sprawdzaj bezpieczniki co wywala awaryjne ,...a lampka wewnątrz też nie działa ..?? szukaj bezpiecznika z opisem ....interior lamp albo coś podobnego ,, wewnętrzne oświetlenie ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davvid1992 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Już zrobiłem, spalił się jeden bezpiecznik, nie pamiętam jaki ale nie ten co pisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a nie ogrzewanie tylnej szyby ???? no nic dobrze że już ok ,,,pozdrawiam i zamykamy ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.