Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

"problem" z ubezpieczeniem w warcie

Gość adamowy

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

Drodzy forumowicze, mam pytanie dotyczące wypłaty z ubezpieczenia. Może ktoś się z takim "problemem" spotkał i byłbym wdzięczny za Wasze opinie i pomoc. Sprawa dotyczy ubezpieczenia w warcie w której mam wykupiony pełny pakiet ubezpieczenia. Po uszkodzeniu auta i po oględzinach przez pracownika warty dostałem propozycję wypłaty ALE: w propozycji został przyjęty inny silnik niż posiadam i inne wyposażenie (silnik Di zamiast dCi, przyjęto wyposażenie podstawowe) co moim zdaniem zaniżyło wartość samochodu. uszkodzenie dotyczy ogólnie samej blacharki (małe wgniotki po lekkim gradobiciu). moje pytanie jest następujące: co jest podstawą do wysokości wypłaty z odszkodowania w takim przypadku?

dodam że przyjęta wartość do wyceny samochodu jest niższa od rynkowej o około 6-7 tysięcy.

pozdrawiam.

złóż apelacje bo oni wyceniają pod względem wyposażenia rocznika i silnika. Ja dokładałem skóre i mi podnieśli standart wyposażenia przez to i odziwo też w warcie;] Składaj apelacje bo przysługuje Ci takie prawo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...