DINO Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 moja 2l benzynka po miescie pali 8 z groszem szkoda, że moja tak nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 szkoda, że moja tak nie da rady przelicz na 17 l LPG i już wsio wiadomo ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 przelicz na 17 l LPG i już wsio wiadomo ,,, a co Ty, spać nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauron Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam mam P11 2.0 TD i spalanie na miescie to 10l/100 km powiedzcie mi koledzy czy to normalne? jak to zmniejszyc? pozdrawiam Jak napisał RAAAD, powymieniaj filtry, olej, przeczyść hamulce ( bo też mogą blokować )i tankuj na "sprawdzonych" stacjach. Zmieniaj biegi na obrotach 1,8 do 2,0 ( bo i tak nie masz wyścigowego auta )a to naprawdę dużo daje. Daj później znać czy pomogło. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość solar Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 To się pochwalę, że moje 1.4 potrafi 12L/100km w mieście pociągnąć, ale tylko jak ja pomykam. Żonce w granicach 7L/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaj666 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Hmmmmmm.....mi wyszło, że motorek 1,4 pali w typowo miejskich warunkach prawie 10,5L/100 km. Liczyłem na nieco mniej szczerze mówiąc. I to teraz i latem, a co będzie w zimę? 15 litrów? Civic 1,5 palił mniej w tych samych warunkach. W 8 sie mieściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość solar Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) Wawa i GW to różne aglomeracje. A moja żona w ogóle nie przyspiesza Edytowane 26 Września 2010 przez solar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi