cosmo Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Bardzo dziękuję kolego Mar3ko. Już zwątpiłem w swoje wyczucie. ludzie różne bzdury wypisują w sieci a jeśli wypisują je bez emotikonów, które to właśnie określają ton wypowiedzi to powstają nieporozumienia - jak teraz , ostatnio miałem rozmowę z jedną osobą o samochodach i trochę zaskoczyła mnie jego opinia, że nissan to gówno i KIA jest o wiele lepsza hmm co miałem odrzec... ...pobiłem go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Bywa. Co do Kia to był to mój plan awaryjny gdyby nie znaleźli mi Qashqaia. Całkiem miłe autko. No ale wybrałem QQ :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Zobaczcie jak fajnie ...http://www.youtube.com/watch?v=gxMwdsYG3aY&translated=1 czy ktoś z Was zainstalował w PL takie cudeńko. Dzwoniłem w tej sprawie do nissana odyssey w Warszawie i nie robią takiego czegoś. Czy to faktycznie jakieś takie trudne jest?Ktoś instalował? Pytał gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi