Gość Yrek1984 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam wszystkich forumowiczow Brakuje mi schematu lub zdjec w jaki sposob jest podlaczona do intalacji skrzynka przekaznikowa - ta zpod maski Bardzo prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekpierwszy Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 oj, chyba nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 oj chyba tak coś z tym zrobimy ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yrek1984 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 oj, chyba nie ten dział dzial napewno dobry , naprawilem pod wzgledem blacharskim mamie micre po kolizji (z jej winy niestety ) lecz nie moge poradzic sobie z podlaczeniem skrzynki przekaznikowej i prosze o doradzenie jak to zrobic Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 teraz dobry przeniosłem z działu primera i nawet sam znalazłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yrek1984 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 teraz dobry przeniosłem z działu primera i nawet sam znalazłeś dzieki, po raz pierwszy korzystam z pomocy forum i mam nadzieje ze ktos udzieli mi wskazowek gzie szukac info lub przesle mi schematy , zdjecia itp. Rowniez chetnie doradze jezeli ktos potrzebuje info z zakresu blacharki pojazdowej gdyz pracuje w tym zawodzie . Serdecznie pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomkoziolek Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 dzieki, po raz pierwszy korzystam z pomocy forum i mam nadzieje ze ktos udzieli mi wskazowek gzie szukac info lub przesle mi schematy , zdjecia itp. Rowniez chetnie doradze jezeli ktos potrzebuje info z zakresu blacharki pojazdowej gdyz pracuje w tym zawodzie . Serdecznie pozdrawiam . Witam tu masz liki do manuala tam są wszystkie schematy http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/69122-k12-instrukcja-serwisowa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yrek1984 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam Otrzymalem od Ciebie linki do schematow lecz to jest po angielsku i nie potrafie znalesc tam wersji 1.5 diesel ( k11 2002R pazdziernik) . Moglbys tam zajzec i jak znajdziesz przeslac mi na maila ten schemat ... irek.24@o2.pl Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.