Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Micra 1.5 diesel 2002r. schemat elektryczny

Gość Yrek1984

Rekomendowane odpowiedzi

oj, chyba nie ten dział

dzial napewno dobry , naprawilem pod wzgledem blacharskim mamie micre po kolizji (z jej winy niestety ) lecz nie moge poradzic sobie z podlaczeniem skrzynki przekaznikowej i prosze o doradzenie jak to zrobic

Z gory dzieki

teraz dobry przeniosłem z działu primera i nawet sam znalazłeś

dzieki, po raz pierwszy korzystam z pomocy forum i mam nadzieje ze ktos udzieli mi wskazowek gzie szukac info lub przesle mi schematy , zdjecia itp. Rowniez chetnie doradze jezeli ktos potrzebuje info z zakresu blacharki pojazdowej gdyz pracuje w tym zawodzie .

Serdecznie pozdrawiam .

• 2 tygodnie później...
Gość tomkoziolek

dzieki, po raz pierwszy korzystam z pomocy forum i mam nadzieje ze ktos udzieli mi wskazowek gzie szukac info lub przesle mi schematy , zdjecia itp. Rowniez chetnie doradze jezeli ktos potrzebuje info z zakresu blacharki pojazdowej gdyz pracuje w tym zawodzie .

Serdecznie pozdrawiam .

Witam

tu masz liki do manuala tam są wszystkie schematy

http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/69122-k12-instrukcja-serwisowa/

Witam

Otrzymalem od Ciebie linki do schematow lecz to jest po angielsku i nie potrafie znalesc tam wersji 1.5 diesel ( k11 2002R pazdziernik) . Moglbys tam zajzec i jak znajdziesz przeslac mi na maila ten schemat ... irek.24@o2.pl

Z gory dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...