Gość razor33 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam serdecznie , niewiem co sie stało a nic sie takiego niedziało przedtem , jak postoje troszke dłuzej to za chiny ludowej niechce mi sie przełonczyc na gaz dopiero jak ujade pare metrów to sie przełąncza elegancko na gaz stane zgasze i zapali na gazie , dodam ze nic sie wczesniej tak nierobiło mam to od 2 dni moze to ze zatankowałem jakis ciulowy gaz bo na tamtym gazie to auto cos słąbe było wyjezdziłem do konca ten gaz i zatankowałem nowy i mocniejsze jest , od tego czasu tak jak wczesniej opisałem sie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 jak instalacja?? ile przejechane bez remontu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 kurde Dino jeszcze chwile i kupuje tą kule ,,,,szklaną ... jak nie wiesz to powiec czy primera do 93 roku to wykluczymy sekwencje ,,,jak nie wiesz czy 1czy 2 gen ,,,tto czy masz na wężu masz silniczek krokowy takie czarne z 4 kabelkami ,,,,i czy masz czujnik temp w reduktorze ,,,ale strzelam na pierdzenie reduktora ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 kurde Dino jeszcze chwile i kupuje tą kule ,,,,szklaną ... jak nie wiesz to powiec czy primera do 93 roku to wykluczymy sekwencje , kuli zaczyna szukać już na znanym portalu a odnośnie tego 93 to przesadziłeś, bo ludziska potrafią do młodszych wsadzić IIgen bo wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razor33 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Instalacja STAKO II generacji załozona w 2008 przejechane na instalacji 30 tys , jest tam takie cos czarne taka kosta jak jest na benzynie a przełancza sie na gaz to pstyka jak pstyknie to sie przełonczyło na gaz , ale muwie przełancza sie jak ujade pare metrów i jak postoje troszke to zapale i przełonczy sie na gaz bez problemu tylko jak dłuzej stoje to cos niechce sie przełonczyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 nie no chodziło oto że do monowtryska nie wsadzi sekwencji ,,a 1 generacja wejdzie do wszystkiego byle odpiąć PB na upartego emulator i tyle kuzyn tak ma przełącza ale krokowca brak ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 sprawdź wszystkie połączenia, zobacz czy cewka na elektrozaworze nie przycina się od temperatury, jak tu wszystko będzie OK to trzeba zerknąć w parownik, może już jest zasyfiony, Tofu da radę sekwencję do monowtrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 przez elektro przelatuje... reduktor i tłoczek odelektro bo tam jest temperatura i glut zotaje .. zobacz kabelkiem do aku czy Ci pstryknie ps jako full grupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razor33 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 bende chciał przeczyscic parownik niestanie sie nic nie ucieknie mi gaz jak odepne weze od parownika .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 zakręć zawór na butli i będzie gitt, wyleci tylko to co jest w miedzi od butli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razor33 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Dobra juz wiem jak sie przełąncza na gaz to nietrzeba dawac duzo gazu troszeczke i gitt wszystko gra , nieczysciłem nic . ale dzieki za informacje bende wiedział na przyszłosc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 powinieneś mieć 3 zawory odcinające gaz Wielozawór butla elektrozawór z filterkiem pod maską i zawór na reduktorze można grzebać przy reduktorze jak Ci trzyma elektrozawór czyszczenie membran i ew wymiana też nie zaszkodzi ,,,, problem jest takie że zabrudza się tłoczek w elektrozawodze na reduktorze bo jest Temperatura i sie przycina mam to też niestety nagminnie na sekwencji,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razor33 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 no jest tam cos takie jak by elektro zawór i ida tam 4 kabelki tnz, po dwa złonczone jako jedno wejscie czyli dwa wejscia + i - i dwa z nich ida do parownika to chyba ten elektrozawór i tam jest chyba filterek tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razor33 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 ok dzieki jutro jak bende miał czas to sprawdze, a tak pozatym to nic sie niestanie po wyjeciu tego filterka i przeczyszczeniu sprezonym powietrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 wymień na nowy koszt jakies 5 złociszy w zależności od filterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razor33 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ale jak bende wymieniał ten filterek tzn zeby sie dostac do niego to trzeba zakrecic gaz przy butli czy nie trzeba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 lepiej zakręcić, chyba, że jest elektrozawór na butli to on powinien trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 ja zakręcam na święty spokój a elektro zawór zobacz sobie jakie ma przeloty w środku ,,, jak zaczniesz uderzać filterkiem o twarde podłoże to zobaczysz jaka tona opiłków wylatuje w łapę go i do sklepu stacji lub dzieś gdzie mają ostatnio wiem że wszędzie tym handlują w cenie takiej jak Dino podał ja ostatnie jak wyciągałem elektro zaw ,,,to przeczepałem mojego i spowrotem bo wiele nie ma przelatane ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razor33 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Byłem u gazownika i pow mi ze to nie filter moze byc przyczyna , zapytałem ile wyiana filterka to pow mi ze 25 zeta ,a usuniecie tej usterki co sie dzieje 30 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 to niech usunie tą usterkę a filtr sobie sam wymienisz, tylko popatrz co zrobił, bo to pewnie głupota jakaś z przewodami albo coś innego, mało skomplikowanego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 zaśniedziały styk na cewce zaworu na parowniku ,,,pewnie albo gdzieś zobacz na złączki czy czyste dobrze siedzi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razor33 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 jest tam taka cewka niebieska przy parowniku to chyba ta tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 tak, miedzy innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi