Gość pauljot Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 witam serdecznie wszystkich, Pojawil sie umnie problem z zalaczaniem tempomatu, a mianowicie, zalacza sie tylko wtedy gdy odpycham lub przyciagam do siebie dzwignie zmiany biegow, na moje oko najprawdopodobniej jest zbyt duzy luz gdzies w mechanizmie zmiany biegow i znajdujacy sie tam czujnik tempomatu nie odbiera sygnalu ze auto jedzie. Bardzo prosze kolegow o pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomcio15 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Cześć kolego, U mnie w pathu też raz działa a raz nie. Nie mogłem dojść do ładu dlaczego i kiedy. Spróbuję twojego sposobu - zostało mi już tylko 1000km do końca gwarancji więc muszę się pośpieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Cześć kolego, U mnie w pathu też raz działa a raz nie. Nie mogłem dojść do ładu dlaczego i kiedy. Spróbuję twojego sposobu - zostało mi już tylko 1000km do końca gwarancji więc muszę się pośpieszyć. Neutral position switch do sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomcio15 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 U mnie wymienili cały panel sterujący na kierownicy w ASO na gwarancji i juz działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.