Gość swierzak Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witam!!! Szukam przedniego mostu do 2.4 benzyna terrano 1 i powiem szczerze ze nie widac żeby były na allegro. Dużo jest do terrano 2 i diesel.Czy jest różnica miedzy nimi?Czy od terrano 2 do 1 pasuje? Moze ktos juz wymieniał?to proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość winsurfingradom Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Witam!!! Szukam przedniego mostu do 2.4 benzyna terrano 1 i powiem szczerze ze nie widac żeby były na allegro. Dużo jest do terrano 2 i diesel.Czy jest różnica miedzy nimi?Czy od terrano 2 do 1 pasuje? Moze ktos juz wymieniał?to proszę o pomoc! witam. chyba nie ma żadnej różnicy między mostami, sprawdzałem w książce serwisowej.Jeśli jesteś zainteresowany mogę Ci odstąpić taki most w rozsądnej cenie.sprzedaję ponieważ kupiłem całego terrano na częsci i próbuję odzyskać trochę kasy.telefon 793079792 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swierzak Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ok jutro zadzwonie.Dzieki za pomoc witam. chyba nie ma żadnej różnicy między mostami, sprawdzałem w książce serwisowej.Jeśli jesteś zainteresowany mogę Ci odstąpić taki most w rozsądnej cenie.sprzedaję ponieważ kupiłem całego terrano na częsci i próbuję odzyskać trochę kasy.telefon 793079792 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.