Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] Podłączenie radia

Gość kierownikk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kierownikk

Witajcie Panowie.

O tym jak wyciagnac oryginalne radio juz sie naczytalem i wiem jak to zrobic od a do z. Nie znalazlem natomiast konkretnych informacji na temat podlaczenia innego radia. Chodzi mi o to czy potrzebuje kupic jakas przejsciowke z podlaczenia oryginalnego do ISO czy oryginalne radio jest podlaczone juz przez iso? Co do podlaczenia anteny to na pewno wiem ze potrzeba przejsciowke. Co z cala reszta? Chce uniknac ciecia i lutowania. W moim innym aucie musialem kupowac przejsciowke. Czy ktos moze mi powiedziec jak jest tutaj?

w pierwszym lepszym sklepie elektronicznym lub z radiami dowiesz się wszystkiego, mają katalogi i wszelkie przejściówki

Swietnie. Niesamowicie pomocna odpowiedz.

jak Cię boli szukanie i nie możesz trafić na taką stronę to musisz podejść i się dowiedzieć

Kolego skoro juz tak dobrze wiesz jak wyjac radio to dlaczego tego nie zrobisz i nie sprawdzisz? Probujesz podlaczyc nowe, a jak koncowka jest inna to jedziesz do najblizszego sklepu z oboma radiami w reku, pokazujesz i kupujesz odpowiednia przejsciowke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...