Gość kierownikk Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witajcie Panowie. O tym jak wyciagnac oryginalne radio juz sie naczytalem i wiem jak to zrobic od a do z. Nie znalazlem natomiast konkretnych informacji na temat podlaczenia innego radia. Chodzi mi o to czy potrzebuje kupic jakas przejsciowke z podlaczenia oryginalnego do ISO czy oryginalne radio jest podlaczone juz przez iso? Co do podlaczenia anteny to na pewno wiem ze potrzeba przejsciowke. Co z cala reszta? Chce uniknac ciecia i lutowania. W moim innym aucie musialem kupowac przejsciowke. Czy ktos moze mi powiedziec jak jest tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 w pierwszym lepszym sklepie elektronicznym lub z radiami dowiesz się wszystkiego, mają katalogi i wszelkie przejściówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kierownikk Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Swietnie. Niesamowicie pomocna odpowiedz. BTW nie wierze ze nikt nie zmienial radia w swoim aucie i nie ma nikogo kto moglby podac jakies konkrety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Swietnie. Niesamowicie pomocna odpowiedz. jak Cię boli szukanie i nie możesz trafić na taką stronę to musisz podejść i się dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas91 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Kolego skoro juz tak dobrze wiesz jak wyjac radio to dlaczego tego nie zrobisz i nie sprawdzisz? Probujesz podlaczyc nowe, a jak koncowka jest inna to jedziesz do najblizszego sklepu z oboma radiami w reku, pokazujesz i kupujesz odpowiednia przejsciowke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.