Gość KubaM Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Mam na oku Infinti Q30 Limited z 1999. Samochód jest rzadki na naszym rynku, więc chciałbym zasięgnąć waszej opinii Silnik 3.0 L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 chyba mowa o I30 generalnie wszystko to samo co europa poza: deską, hamulcami, kolektorem dolotowym, zderzakiem, grillem, kolektorem dolotowym i znaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Bedom kłpopoty z częściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KubaM Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jak byk jest napisane q30. Widziałem też I30, jednak ten jest Q. Oba wyglądają tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Mało ich w Polsce. Blacharka z usa (koszty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerry Jerry Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Dziwna sprawa żeby to było Q30 i wyglada tak samo jak I30. Albo to jest Q albo I. Q to segment wyżej i jak cos to tylko Q45 czyli 4.1l V8 VH41DE. Jeżeli to jest I to mały problem z czesciami, a jeżeli Q to duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KubaM Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Dziwna sprawa żeby to było Q30 i wyglada tak samo jak I30. Albo to jest Q albo I. Q to segment wyżej i jak cos to tylko Q45 czyli 4.1l V8 VH41DE. Jeżeli to jest I to mały problem z czesciami, a jeżeli Q to duży. Akurat tego, że to Q jestem pewny. To jakaś limitowana edycja tego modelu, poprostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerry Jerry Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Nooooo :> Q30 nie ma czegos takiego. Nie moge w to uwierzyc Jak Q to tylko Q45, QX4 i nie ma innego Wystarczy użyć GOOGLE.COM Edytowane 25 Września 2010 przez Jerry Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Nooooo :> Q30 nie ma czegos takiego. Nie moge w to uwierzyc Jak Q to tylko Q45, QX4 i nie ma innego Wystarczy użyć GOOGLE.COM Infiniti I30 to odpowiednik Maximy, natomiast QX4 to średniej wielkości suv - odpowiednik Nissan Pathfinder'a. Q45 to większe auto z mocniejszym motorem od Maximy - piękne i nietuzinkowe. Edytowane 30 Września 2010 przez B 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KubaM Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jasne, że I Pomyliłem się. Nie mniej jednak już go mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi