Gość mobil Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Chyba warto. Dzwoniłem do gościa odda za 900 cały komplet.Ja tydzień temu wymieniłem na fuldy a tu taka okazja. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=57141442 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjank Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 No faktycznie. Jak to prawda to ekstra. Ale ja już nie chce alu. Ile to z nimi było problemu. Na pewno w zimę na nich nie pojeździsz chyba, że z pompką w bagażniku, bo się utleniają od soli i ciągle puszczają. A lcałym rokiem - dotkniesz krawężnika - rysa. Przejedziesz - otarcie, albo wgniecenie. Wszystko zależy chyba od wieku ale nie kół tylko użytkownika. Ja już poszpanowałem full wypasem. Kupiłem sobie teraz kapcie przeciętniaka i do samochodu i dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pron! Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Hehehe....ostatnio kupiliśmy takie same z oponami Pirelli P6000 jeszcze całkiem dobrymi za 170 euro na ebayu niemieckim http://www.barczak.neostrada.pl/ZlotNissan...tos/photo5.html tam je widać Specjalnie przepiękne nie są ale wystarczą A na zimę i tak mam komplet stalówek z zimówkami, więc no problemo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mobil Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 No faktycznie. Jak to prawda to ekstra. Ale ja już nie chce alu. Ile to z nimi było problemu. Na pewno w zimę na nich nie pojeździsz chyba, że z pompką w bagażniku, bo się utleniają od soli i ciągle puszczają. A lcałym rokiem - dotkniesz krawężnika - rysa. Przejedziesz - otarcie, albo wgniecenie. Wszystko zależy chyba od wieku ale nie kół tylko użytkownika. Ja już poszpanowałem full wypasem. Kupiłem sobie teraz kapcie przeciętniaka i do samochodu i dla siebie. Ja używam drugi rok alu. Na zimę zmieniam na stalowe plus zimówki. A krawężników unikam jak ognia. Mam malutkie otarcie. Ale za to wygląd jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjank Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Nie no jasne. Full wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ładnie wyglądają. Jak są takie w rzeczywistości, a bieznik jest jeszcze dobry to warto brać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.