Gość HAL-9000 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam, to mój drugi dziś, ale całkowicie odmienny temat. Mianowicie, gdzie zlokalizowana jest antena immobilisera w kolumnie kierowniczej? Wiem że w okolicach stacyjki, ale dokładniej? Ostatnio miałem taką przygode że po całonocnym postoju, po włożeniu kluczyka i jego przekręceniu słyszalne było tylko piknięcie i to wszystko, cisza. Pokręciłem pare razy i załapał, jednak do kodów błędów po zapięciu ELMa doszedł jakiś 4 cyfrowy kod NATSa, podejżewam więc antenke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 powinna być taka kostka zaraz przy kluczyku, widać ją jak się zdemie osłonę, chyba, że się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw27 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 ---- taka kostka zaraz przy kluczyku, widać ją jak się zdemie osłonę, Tak nie mylisz się kostka zakryta osłoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.