Gość skYwriter Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Witam, mam pytanie, przymierzam się do kupna radia Blaupunkt na allegro...ale bez kieszeni montażowej...a obecnie mam starego Daewoo razem z kieszenią ... czy trzeba będzie ramkę jakoś przerabiać czy podejdzie na wymiar...nowe radyjko??? Mam primerke 96r. Z góry dziękuję za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Witam Przeważnie radia Blaupunkt-a mają standardowe rozmiary 1 DIN (chyba że są dedykowane do konkretnego modelu samochodu). Najprawdopodobniej nie będziesz musiał nic przerabiać i bez problemu wejdzie. Pozdrawiam Delphi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primeraW10 Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 jedyny klopot jaki moze ale nie musi nastapic po zamontowaniu radia do ramki innej firmy to to ze moga nie pasowac zaczepy blokujace wysuwanie radyjka z kieszeni, ale ze wszystkim mozna sobie poradzic, zwlaszcza ze tego nie wiedac potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ja mam ramke od blaupunkta... zostala mi po probach przeinstalowania do Audi 80 ojca radia z rozbitego A8 niestety tak jak juz wyzej bylo nadmienione... niektore radia dedykowane do jakiegos samochodu nie trzymaja rozmiarow i moga sie roznic nawet o 1mm ... i juz radio prawie w ramke nie wchodzi... ramka taka nie jest droga i jesli zaczepy od Daewoo nie beda Ci pasowaly to bedziesz musial za taka zaplacic cos ok 10zl... albo zlapac jakas szlifiereczke... i jazda Ja tak zrobielm otwory na zaczepy w ramce od blaupunkta ze teraz ta ramka trzyma mojego pioneera w micrusie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.