buladag Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Jak w temacie, ktoś wie jak odpiąć zaczepy trzymające wygłuszenie maski? Oczywiście w taki sposób, aby ich nie uszkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thomson30 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jak w temacie, ktoś wie jak odpiąć zaczepy trzymające wygłuszenie maski? Oczywiście w taki sposób, aby ich nie uszkodzić. Od góry musisz nacisnąć środkowy dzyndzel w kapslu, wówczas wysunie się środek i będziesz mógł wyjąć cały zaczep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Od góry musisz nacisnąć środkowy dzyndzel w kapslu, wówczas wysunie się środek i będziesz mógł wyjąć cały zaczep Nie bardzo rozumiem. U mnie te zaczepy wyglądają tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mradom Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Nie bardzo rozumiem. U mnie te zaczepy wyglądają tak: No i chyba to z srodka bedzie trzeba wysunac, zeby zwolnic zawleczke ? /mr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 No i chyba to z srodka bedzie trzeba wysunac, zeby zwolnic zawleczke ? /mr/ Normalnie podwadzic srubokretem i wyciagac powoli, ja tak robilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Niestety ani wciskanie ani podważanie nic nie daje, jedyny skutek - -1 zaczep w wygłuszeniu. Jakieś inne pomysły? Czyżby jedynym sposobem było pourywanie zaczepów i zapięcie wygłuszenia na nowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.