mack Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witam, od dwóch dni zostawiam plamy na każdym miejscu postojowym, mechanik dopiero w poniedziałek, więc pomyślałem, że może wcześniej ktoś mi podpowie co to może być i czy mogę z tym bezpiecznie jeździć? Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 masz klimę, i używasz?? może woda z klimy leci, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 masz klimę, i używasz?? może woda z klimy leci, Mam i używam, dodatkowo była robiona dwa miesiące temu (wymiana płynu, filtrów i czegoś tam jeszcze). Rozumiem, że z klimy ma się lekko lać, ale w takim miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 z klimy leci woda, a czy w tym miejscu to musisz zerknąć czy czasem coś nie jest przy pchane i nie leci bokiem po nadwoziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.