Gość Saint88 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witajcie, wiecie może gdzie można dostać nowy bak do Terrano I i wydech (konkretnie pod samym silnikiem)? bo strasznie śmierdzi benzyną mi w garażu i chyba coś przecieka od góry bo taki mały naciek jest a wydech też już powolutku puszcza. Pozdrawiam aha silnik benzynowy v6 wersja 5-drzwiowa tak dla ścisłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 5891michal Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Kolego, wiedzę że z Oświęcimia jesteś to prawie po sąsiedzku. Nowego baku chyba nie dostaniesz co do innych części polecam sklep CARMAX. Są w Bielsku na Żywieckiej. Mają chyba wszystko co można mieć nowe i dostęp do używek a wszystko w przystępnych cenach (przynajmniej to co ja brałem). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saint88 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 o Czechowice hehe i nawet silniczek ten sam Dzięki za adres podjade jak tylko będę mieć czas bo fakt faktem-dostać coś do Terrano I jest trudno a do naszej wersji to już w ogóle :/ mam pytanie... jak sobie radzisz z korozją? (ja tam u Was w Cz-Dz. znalazłem fajny sklep z materiałami antykorozyjnymi NOXUDOL polecam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witajcie, wiecie może gdzie można dostać nowy bak do Terrano I i wydech (konkretnie pod samym silnikiem)? bo strasznie śmierdzi benzyną mi w garażu i chyba coś przecieka od góry bo taki mały naciek jest a wydech też już powolutku puszcza. Pozdrawiam aha silnik benzynowy v6 wersja 5-drzwiowa tak dla ścisłości W przypadku TII w serwisie cena za cały wydech, powala ceną pozytwynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belmoth Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 No i jak, udalo wam sie wydech znalezc? A jak nie to jak sobie z tym poradziliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.