Gość koza265 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam. Jak w temacie, gdzie znajde centralke zamka bo mam wersje otwierana z kluczyka a kupilem uniwersalna sterowana pilotem i chcialbym ja podpiac. Moze ktos to przerabial i moze pomoc. Witam ponownie. Poradzilem sobie sam. Centralka jest po lewej stronie przy nogach kierowcy. Niestety ale moja serena w drzwiach kierowcy zamiast silownika ma tylko sterownik centralnego, wiec czeka mnie jeszcze dopasowanie silownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość str3ight Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 witaj, masz moze jakies zdjecie albo mozesz opisac w ktorym miejscu dokladnie ? ja mam problem taki ze raz łapie mi z pilota z 6 pietra wiezowca a drugi raz musze przyozyc pilot do drzwi albo otworzyc z klucza bo inaczej sie nie da i to nie wina baterii. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koza265 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam. centralka jest po lewej stronie na slupku ponizej bezpiecznikow. Jak zdejmiesz uszczelke drzwi i delikatnie odchylisz plastik to ja zobaczysz. Czarna puszka z kostka. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Może wystarczy przeczyścić styki w centralce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.