netopeer Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam, W przednim wale w moim T2 2.7Tdi mam zrąbaną kalamitke (nie jest szczelna kuleczka została w środku ). Może ktoś z kolegów podać jaki (rozmiar) rodzaj kalamitki jest potrzebny nie chce z wykreconą jechać do sklepu ... Druga sprawa gdzie myślicie można kupić jakieś przyzwoite... Dzięki i Pozdro! B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drewniany Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam, W przednim wale w moim T2 2.7Tdi mam zrąbaną kalamitke (nie jest szczelna kuleczka została w środku ). Może ktoś z kolegów podać jaki (rozmiar) rodzaj kalamitki jest potrzebny nie chce z wykreconą jechać do sklepu ... Druga sprawa gdzie myślicie można kupić jakieś przyzwoite... Dzięki i Pozdro! B. Witam Gdzie kupić pytasz to najszybciej w składnicy maszyn rolniczych. Powadasz, że nie chcesz jeździć z wykręconą ,i tu masz rację bo zawsze można po zwymiarowaniu wkręcić a oile się nie mylę to będzie M6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netopeer Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Hej wymieniłem kalamitke... jest to m6 tylko te co są w obiegu są troszkę krótkie. Jeśli ktoś może sobie zafundować dłuższa to będzie lepiej pasowała... I dla wygody wkręcania warto aby nakrętka była odpowiednio wysoka.. dla porównania zamieszczam zdjęcie fabrycznej oraz nowej. (dłuższa jest fabryczna) kalamitka M6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.