Gość Krzy Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Witam!!!! Mam pewien problem i proszę o waszą pomoc.Mam problem z odpaleniem silnika.jakie mogą być jego objawy i jak znalezć wyjście z tej sytuacji???? Objawy: -Brak iskry w wtryskiwaczach. -W serwisie nissana komputer nie wykazał błędów. -Sprawdzana była pompa i ciśnienie jest ok. -Ropa dochodzi do wtryskiwaczy i brak rozruchu. -Gdy użyje samostartu auto pali na dotyk. -Komputer sterujący wtryskiwaczami jest ok. WIĘC W CZYM MOŻE BYĆ PROBLEM????POMÓŻCIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 czytaj opis działu Pomoc Techniczna dotyczy działania FORUM a nie aut napisz w dziale samochodowym ...!!!nie działa raportowanie ??? Działa Tofu - Diabeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonMP Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Przepraszam, że się wtrącam ale co to znaczy "-Brak iskry w wtryskiwaczach" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Jak dla mnie to zapowietrza się układ wtryskowy, trzeba dobrze sprawdzić wszystkie połączenia, otworek zrobiony igłą w przewodzie elastycznym paliwa wystarczy czasami żeby układ się zapowietrzał albo problem jest z zaworem wysokiego ciśnienia w pompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.