denzo Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Już raz wymieniałem plastik przedniego siedzenia kierowcy, wyłamuje się górny zaczep który ma szerokość 0,5 cm dla mnie jest do wada, powinien być szerszy i mocniejszy Proszę jeżeli ktoś miał taki przypadek, lub jego osłona odstaje w górnej części od siedzenia , o podzielenie się tą informacją Zamówiłem kolejną osłonę - cena 80 zł denzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ATs Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam, w testowanym przeze mnie modelu QQ+2 też tak odstawało. Sprzedawca twierdził, że pewnie ktoś to oderwał. Wydaje mi się, że w tym modelu takie niedoróbki to chleb powszedni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam, w testowanym przeze mnie modelu QQ+2 też tak odstawało. Sprzedawca twierdził, że pewnie ktoś to oderwał. Wydaje mi się, że w tym modelu takie niedoróbki to chleb powszedni. Pozdrawiam U mnie problem taki nie występuje. BTW - kiedyś rozmawiałem z serwisantem na temat QQ, zeszło na tapicerkę, serwisant twierdził, że problemy z fotelami (różne) występują zdecydowanie częściej w autach z czarną niż w autach z pomarańczową tapicerką. Ciekawe, może po prostu jest ich więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.