Gość maacieq Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mam pytanko, pedał gazu ciężko chodzi, odbija w ułąmek sekundy później niż powinien przy w ciskaniu słychać jak by coś obcierało w środku w kabinie i nie jest to chyba element pedału gazu, stawiam że linka wewnątrz coś ma trudności w wejściu w ścianę grodziową. ktoś przerabiał to?? PS. linka wygląda na nową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Najpierw spróbuj nasmarować linkę gazu a jak to nie pomoże to wymień na nową ale przed założeniem ją nasmaruj. Po prostu trzeba wkroplić do środka linki kilka - kilkanaście kropel najlepiej gęstej oliwy - oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość salwa_87 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 nasmaruj Kolego linke wd40 i naryskaj tego jak najwięcej pod pedał... u mne pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 nasmaruj Kolego linke wd40 i naryskaj tego jak najwięcej pod pedał... u mne pomoglo gdzie tryskać WD, we wnętrzu auta tam gdzie zaczyna się pancerz czy gdzieś z zewnątrz, bo powiem szczerze że słychać jak w srodku pracuje ta linka (szoruje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość salwa_87 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Kolego ja wpsiukałem we wnetrzu przy pancerzu i przy samej przepustnicy i pomogło.. a u mnie twz sie zacinał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.