Gość error Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam! Przy wymianie żarówek (w Primera p12 2002r) do podświetlenia tablicy rejestracyjnej straciłem tylne oświetlenie dzienne,przeciw mgłowe,cofania, kierunki działają i przód do jazdy dziennej też. Znikło też: postojowe, podświetlenie zegarów,podświetlenie ekranu lcd przy włączaniu świateł dziennych (z niebieskiego na pomarańczowy,właściciel p12 wie o co chodzi). Myślałem że małe zwarcie więc sprawdziłem bezpieczniki w kabinie od kierowcy ale wszystkie są w porządku. Nie wiem czy są gdzieś jeszcze jakieś inne dotyczące oświetlenia.A może to coś więcej? Dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freunds Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 poszukaj bezpieczników w komorze silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.