Gość mariondg Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam wszystkich, mam problem z otwierającą się klapą bagażnika w mojej k12. Przeszukałem forum ale we wszystkich tematach mowa jest o tym, że klapa się nie otwiera a u mnie wprost przeciwnie, otwiera się samoczynnie. Nie ma reguły czy samochód jest odpalony czy nie, jak jest zamknięty normalnie centralnym zamkiem albo przyciskiem w środku jest wszystko ok. Spotkał się może ktoś z takim przypadkiem, są jakieś szanse na uratowanie zamka ?? Jak dobrać się do niego ?? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Trzeba wymienić ten przycisk do otwierania klapy i będzie po problemie, to on ma zwarcie bo dostaje się do niego woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariondg Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Dzięki za info W weekend planuję się za to zabrać, ma ktoś z was może jakieś doświadczenia w rozbieraniu tylnej klapy ?? Ten cały tylny plastik jest na zatrzaski ?? A mam jeszcze jedno pytanie, w momencie kiedy otwiera się klapa podczas jazdy, mam na nią taki sposób ze zamykam od środka przyciskiem wszystkie drzwi i jest okej, jednak po chwili włącza się sygnał niewyłączonych świateł. Żeby go wyłaczyć muszę zgasić samochód i otworzyć drzwi przyciskiem. Ma ktoś może pomysł co jest przyczyną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.