Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] Otwierający się bagażnik

Gość mariondg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, mam problem z otwierającą się klapą bagażnika w mojej k12. Przeszukałem forum ale we wszystkich tematach mowa jest o tym, że klapa się nie otwiera a u mnie wprost przeciwnie, otwiera się samoczynnie. Nie ma reguły czy samochód jest odpalony czy nie, jak jest zamknięty normalnie centralnym zamkiem albo przyciskiem w środku jest wszystko ok.

Spotkał się może ktoś z takim przypadkiem, są jakieś szanse na uratowanie zamka ??

Jak dobrać się do niego ??

Z góry dzięki za pomoc :)

• 2 tygodnie później...

Dzięki za info :)

W weekend planuję się za to zabrać, ma ktoś z was może jakieś doświadczenia w rozbieraniu tylnej klapy ?? Ten cały tylny plastik jest na zatrzaski ??

A mam jeszcze jedno pytanie, w momencie kiedy otwiera się klapa podczas jazdy, mam na nią taki sposób ze zamykam od środka przyciskiem wszystkie drzwi i jest okej, jednak po chwili włącza się sygnał niewyłączonych świateł. Żeby go wyłaczyć muszę zgasić samochód i otworzyć drzwi przyciskiem. Ma ktoś może pomysł co jest przyczyną??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...