Gość maros1032 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Pierwszą sprawą jest żarowka deski rodzieleczej, jaką powinna miec moc?Czy mozna ją zastąpic jakąś diodą led? Czy silnik 2.0 D ma rozrząd na łańcuchu czy na pasku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Pierwszą sprawą jest żarowka deski rodzieleczej, jaką powinna miec moc?Czy mozna ją zastąpic jakąś diodą led? Czy silnik 2.0 D ma rozrząd na łańcuchu czy na pasku? ad1. można diodę ad2. pasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ToMiPlis Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Żarówki oryginalnie są T6.5 3W większe i T5 około 1,2W mniejsze. Ja założyłem diody z allegro. Miały być białe, ale niebieskawy plastik cyfr zegarów po lifcie spowodował, że finalnie świeciło na niebieskofioletowo. Nawet fajnie to wyglądało, ale było słabo z czytelnością. Obraz zegarów był nieostry i na dłuższą trasę oczojebny. Dodatkowo po miesiącu jedna dioda zaczęła migać jak strobo. Diody poszły w kibel i założyłem tylko małe żarówki T5 1.2W bez żadnych niebieskich kondonów i jest git. Czytelność super a kolor wyszedł taki białozielono niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnik Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 wymieniając pasek na rozrządzie wymień od razu pasek na pompie oleju czy co tam jest z drugiej strony na wale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 pompie oleju czy co tam jest z drugiej strony na wale wtryskowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 a ja myślałem że to pompa podciśnieniowa do wspomagania hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.