tomek3232 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Mam problem ze wskaźnikiem temperatury który zatrzymał się na wysokości ok 1/4 i ani drgnie. W najbliższych dniach chciałem wymienić żarówki od podświetlenia wskaźników, niestety w obecnej chwili nie wiem czy czeka mnie wymiana licznika a może usterka jest możliwa do naprawienia. Czekam na wasze sugestie i porady co z tym fantem zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kroliqster Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Mam problem ze wskaźnikiem temperatury który zatrzymał się na wysokości ok 1/4 i ani drgnie. W najbliższych dniach chciałem wymienić żarówki od podświetlenia wskaźników, niestety w obecnej chwili nie wiem czy czeka mnie wymiana licznika a może usterka jest możliwa do naprawienia. Czekam na wasze sugestie i porady co z tym fantem zrobić. po przekreceniu kluczyka tez zostaje w tej pozycji ? jezeli nie sprawdz czujnik bedzie za glowica po lewej stronie jak patrzysz od przodu auta bedzie z niego wychodzil jeden kabel nie da sie przegapic. Jezeli nie to skoro bedziesz rozbieral licznik i tak to go ogladnij dokladnie moze sie tylko wskazowka zawiesila, moze cos nie styka ,zimne luty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek3232 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Po wyjęciu kluczyka wskaźnik zostaje w miejscu. W takim razie postaram się wymontować licznik i znaleźć przyczynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.