Gość wzal1 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Pala mi sie kotrolki abs oraz diff lock. Jak wywołuje kody blyskowe abs'u to wywala mi tylko kod 12 takwiec zero bledów a kotrolki pala sie nadal. Zauwazyłem ze gasna one niera gdy jade szybciej niz 30km/h ale nieraz pala sie cały czas. Co to mogło by byc. Prosze o pomoc moeze uda nam sie wspólnie rozwiązac ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebora Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Przy zblokowanym mechaniźmie różnicowym nie działa ABS i pali sie kontrolka. Wyłącz blokadę mostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wzal1 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Blokada mostu jest na OFF. To nie jest w tym problem. Umnie ewidentnie jest jakas usterka. ( a tak na marginesie jak właczycie blokade mech. różnicowego to na desce co sie wam zapala, sam DIFF LOCK czy DIFF LOCK oraz ABS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebora Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zapala się DIFF LOCK i mruga ABS. Sprawdź czy blokada jest faktycznie wyłączona w moście, czy tylko na przełączniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wzal1 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 OKi usterka usunieta. Okazało sie ze problem był w przewodzie biegnacym od sterownika DIFF LOCK'a do czujnika na tylnim moscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.