Gość piowoj1 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam Mam problem z tylnym oparciem w wersji hatchback, ostatno ptóbowałem odchylić prawe oparcie i wpadła mi ta zapadka od odchylania i nie odbija.Może ktos miał tego typu przypadek i wie jak to naprawić samemu.Ewentualnie namiary kto moze to naprawić z okolic Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jest możliwość wykręcenia samego zamka. Trzeba wykręcić i sprawdzić czy nic nie pękło albo nie spadło. Najtaniej pewnie wyjdzie kupić używkę jak będzie coś uszkodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piowoj1 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jest możliwość wykręcenia samego zamka. Trzeba wykręcić i sprawdzić czy nic nie pękło albo nie spadło. Najtaniej pewnie wyjdzie kupić używkę jak będzie coś uszkodzone. Tzn. trzeba rozebrać cały fotel tylny z weluru i dobrac się do zamka, czy tylko od góry odchylić ten górny plastik jak się da i tam kombinować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Trzeba tylko koniec tapicerki z boku oparcia wyciągnąć i zobaczysz zamek .Tapicerka jest wykończona z tego co pamiętam kawałkiem plastiku lub itp. który wkłada się na blachę . Jest za zimo i pogoda brzydka żebym mógł sobie na 100% przypomnieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piowoj1 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 OK dzięki udało się jeden srubokręt i wszystko się składa. Spadła jedna linka i nie odbijało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.