Gość maxin Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam, mam mały problem. Mianowicie, jak w temacie, przy cofaniu na kołach skręconych w prawo, słyszalne jest niepokojące chrobotanie dobiegające od strony prawego przedniego koła. Nie jest to stukot, a ciągły dźwięk. Występuje wyłącznie podczas jazdy do tyłu, na kołach skręconych prawie na maksa, gdy koła są skręcone maksymalnie dzwięku nie słychać. Czy ktoś orientuje się co to moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 a do przodu na maxa skręconych i do tyłu na luzie i skręcie ale stawiam na przegubik było tysiąc tysięcy razy ,,,jest jeszcze jedna opcja ale może nie ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxin Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Nie sądze zeby to był przegub gdyz na luzie rowniez slychac. Podczas jazdy do przodu nic nie slychac, niezaleznie w jakiej pozycji znajduja się koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość impaller Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Masz chlapacze albo nadkole?? może to być prozaiczna sprawa i po prostu ociera opona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 a to już nie wiem dziwne to a ogranicznik , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz1111 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 przegub tylko i wylacznie.mialem ten sam problem gdy swiezo kupilem primere.niewazne czy masz wrzucony bieg czy nie.bedzie "chrobotac"lepiej wymienic dwa i bedzie spokoj raz na niewiadomo kiedy.gdy wymienilem to jak reka odjal tyle ze u mnie jeszcze lozyska wymienialem to juz wogole cisza nastala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.