Gość madiza Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam, Moja micra K10 1,2 pali lekko ponad 10l LPG - to chyba sporo. Zrobiłem zdjęcia gaźnika i miksera. Może coś doradzicie. Świece wymienione, kable OK. Jakby ktoś miał pomysł to proszę o rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 lepszy dział LPG ,,,jak dla mnie kiepsko to wygląda na początek bym poczyścił i założył na nowym wężu i mixer na nowym silikonie albo czymś trwalszym ....a potem regulacja jak chcesz to robić sam to pisz powiem Ci jak sie reguluje gaźnikowca ,,,a jeszcze jedno jak tam reduktor ile ma przelatane może membrany już do wymiany filtr powietrza ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piniom Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 sprawdz czy nie łapie ci gdzieś lewego powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.