Gość Wojtas91 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam wszystkich, wiem ze jest tego duzo na forum, ale zazwyczaj mowi sie o silnikach 2.0. Stad moje pytanie: Czy oplaca sie tuningowac 1.6 (90KM) czy to raczej gra nie warta swieczki i lepiej sobie odpuscic? Jesli sie oplaca to co? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kejk Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 wymiana kolektora ssącego na 73C, dobry wydech, poprawa dolotu, przyspieszony zapłon, dobrze by było zdobyć przepustnicę od Sentry itp. - dostaniesz ok. 110-115 KM. Coobcio wycisnął z GA16DE 128 KM / 160 Nm --> http://www.coobcio.pl/?p=410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas91 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Dzieki kolego To jeszcze powiedz czy wedlug Ciebie sie oplaca to robic? Bo koszta beda pewnie nie male a i tak w najlepszym wypadku bedzie mial moc podobna do seryjnego 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 kros łyknął całego anglika na SR20 i będzie przerzucał ,,, za 3 tys ale to było P11.144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas91 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Widzialem ten post, moze to lepszy pomysl niz wyciskanie ostatnich potow z 1.6 A i angol p10 powinien byc jeszcze tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 niop ... jak znajdziesz jakiegoś w ładniej budzie to daj znać wezmę bude i poprzerzucam ,,,bo moja jakaś taka przelatana ,,,, smigałem dziś 1.6 fiatem co prawda taki słabszy od primer bo 80 KM a porównanie do SR20 to niebo a ziemia wcześniej miałem SENTRE o ja głupi że jej nie nie przywiozłem fajne to Ga Było 115 KM wracając do tematu to tak jak piszą sprzedać i kupić tylko że jak jeździsz to wiesz czym ,,,co robiłeś ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 no ewentualnie swapik jak koledzy piszą, chodz sam osobiście poszukałbym nie wybitego w dobrej kondycji u naszego sąsiada z zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 bierz tego 1000 zł http://allegro.pl/primera-anglik-i1252221319.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 spoko jak silnik ładnie gada to masz wszystko za małą kaskę i do tego większość może się zwrócić sprzedając części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas91 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Tez nad nim myslalem, tyle ze to zwykle 2.0 a nie GT Ale cena jest zachecajaca no i bylo by sporo czesci.. Sam nie wiem co robic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 zmienisz wałki wywalisz kata i już masz więcej a na początek taniej i lepiej niż mody na 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Przyłączam sie do opinii żeby swapa zrobić.. zwłaszcza jesli tak tanio mozna kupic.. tylko ciekawe w jakiej kondycji motorek tam jest.. Ale tak czy siak wyjdzie to pewnie bardziej opłacalnie niz wyciskać 1,6 który bedziesz i tak mógł sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi