Gość supersonic83 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam serdecznie Jestem zmuszony Was prosić o pomoc w następującym problemie: Primera P10 Invitation, rocznik 96 2.0D. Po przekreęcieniu kluczyka w stacyjce szlag trafia bezpiecznik odpowiedzialny za światła mijania (w skrzynce w kabinie pod kierownicą, przy drzwiach kierowcy). Światła drogowe są sprawne, kierunkowskazy również. Myślę że problemem nie są same reflektory, sytuacja ma miejsce również po ich odłączeniu. Nie jestem w stanie zlokalizować miejsca gdzie jest zwarcie. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kroliqster Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 szukaj zwarcia w instalacji , koncowki ktore podlaczasz pod lampe lubia sie upalac a newt topic zerknij czy wszystko z nimi ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość supersonic83 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Czy bezpiecznik świateł mijania odpowiada tylko za nie, czy też zabezpiecza również jakiś inny układ? Złącza do świateł wyglądają normalnie. Kolejna ciekawa sprawa, leci bezpiecznik 10A, pierwszy z lewej od dolu. Na schemacie bezpieczniki dla swiatel mijania sa dwa po 15A :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.