r_gawel Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam, Obecnie jestem w fazie konserwacji mojego autka i chciałbym dokupić lakier w sprayu. Mam tyko mały problem skąd mam wziąć numer lakieru. Szukałem trochę na forach internetowych ale niczego konkretnego nie znalazłem. Proszę o jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fenrir Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam, Obecnie jestem w fazie konserwacji mojego autka i chciałbym dokupić lakier w sprayu. Mam tyko mały problem skąd mam wziąć numer lakieru. Szukałem trochę na forach internetowych ale niczego konkretnego nie znalazłem. Proszę o jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam Witam. Poszukaj na tabliczce znamionowej pod maską tam powinien być numer lakiery ewentualnie w mieszalni farb coś dobiorą z katalogu. Pozdrawiam. Fenrir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.