Gość goro Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam Założyłem radyjko Pioneera AVH-P5700DVD do mojej N15 i wszystko jest ok do momentu jak włączę światła. Pali się bezpiecznik od tylnych lamp. Nie mam pojęcia co jest grane. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Radyjko jest podłaczone do odpowiednich kabli? pod fabryczne kable od radia czy inaczej? Żeby wykluczyć błędne połączenie i poprawić zasilanie radyjka możesz położyć dodatkowy kabel z akumulatora bezpośrednio do radia. Kabelek np 2,5 - 4mm2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość impaller Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ja bym podejrzewał ze masz źle podpięty kabel do dimera po włączeniu świateł pojawia się na nim prąd. U ciebie może być wpięty np w remote przeglądnij dobrze połączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.