marcopolo2010 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam. mam taka sprawe lampy(ksenony) świeca mi bardzo nisko próbowałem wyregulować recznie i nie moge ich ruszyc wyżej co moze byc przyczyna juz nie wiem co robić? z gory dziekuje za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 sprawdź z tyłu pod samochodem, czy się wtyczka nie rozłączyła od poziomowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 to jest ta wtyczka pod lewym tylnim nadkolem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 na belce z tyłu masz rezystor do poziomowania, łatwo rozpoznać, w zależności od naładowania pasażerów i bagażu ustawia światła aby nie oślepiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Zeby sie do niego dostac trzeba zdjać zderzak czy wystarczy jak sie wsune pod niego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 wystarczy jak wejdziesz pod nissmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Mam pytanie jeszcze bo jak ruszam żarówka to cala lampa chodzi gora dól jak by spadla z jakis zaczepów moze przez to nie chce sie regulowac? prosze o rade Edytowane 4 Października 2010 przez marcopolo2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 może być, że spadła z zaczepu od silniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) Jak wyjme silniczek i poruszam palcem też chodzi cala lampa moze spadla z jakis innych zaczepów jeszcze co są w srodku lampy? Chyba pojade do elektryka albo wyjme lampy i pokombinuje bo juz dostaje bialej gorączki przy nich Edytowane 4 Października 2010 przez marcopolo2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jak wyjme silniczek i poruszam palcem też chodzi cala lampa powinna chodzić, ale góra||dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) chodzi góra dól tak powinna chodzić prowadnica ale kloszem lampy moge ruszyc w kazdym kierunku wiec nie wiem jak to powinno byc?? Edytowane 5 Października 2010 przez marcopolo2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi