Gość kloon Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam !!! Temat kilkakrotnie poruszany na forum ale nikomu się nie przydarzyło co mi. Mianowicie wymieniając żarówkę w lampie przedniej lewej coś mi przeskoczyło i teraz praktycznie cale lustro mi się rusza. I w związku z tym mam pytanie czy da się to naprawić nie demontując całego reflektora. Z góry dziękuje za okazana pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 prawdopodobnie wyskoczyło Ci lustro z popychacza silniczka, powinno dać się zrobić bez demontażu lamp, zobacz tam gdzie jest silniczek do regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ja wlozylem silniczek bez wyjmowania lampy, musisz srubokretem wykrecic tak zeby bolec z niego wystawal na maxa i delikatnie wcisnac zeby zaskoczyl w oprawce, tylko nie ulam go bo to kolejne koszty.. Silniczek wykreca sie z lampy tak jak zarowke, trzeba przekrecic nim bodajze w lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.